top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıDilan Sunar

Asgrolojide Evlilik Göstergeleri

👰🏻Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Merhaba arkadaşlar, gelin  bir bulmaca çözelim,

❤️Astrolojide ve haritalarda evlilik göstergesi nelerdir basitçe sizlere bundan bahsedeceğim.

(Mutlaka elinizde doğum haritanız olmalı, doğum haritası çıkaran bazı web sitelerinden google yardımı ile ulaşabilirsiniz.)

❤️Evlenecek miyim? Varsa ne zaman? Gibi sorulara bildiğiniz gibi doğum haritası cevap verir.

Haritanızda 7.evinize bakmalısınız öncelikle, bu ev uzun ilişkilerinizi, evililiğinizi gösterir.

Ama haritalarda göstergeler olsa bile seçimlerimizle şekillendirebileceğimiz olaylar vardır. Örn:Haritada evlilik potansiyeli vardır ama bazen bunu kullanamayabilirsiniz.

❤️Bazen de evlilik geç olabilir ve bu durumda, bu kişinin hayatında evlilik gerçekleştirmeden önce üstesinden gelmek için bazı engelleri aşması gerektiğini bilen bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

❤️Araştırmalarda neredeyse% 100 gibi görünen bu engellerden biri de zararlı Venüs'e sahip olmak.  Venüs, aşk ve ilişkilerin gezegenidir ve haritada 7. ev üzerinde hüküm sürer.

Bir haritada Venüs zararlı konumda olduğunda, haritadaki diğer gezegenlerden / armatürlerden herhangi bir önemli özellik getirmediği veya almadığı anlamına gelir. Boş bir venüs de diyebiliriz.

Kamburun üstesinden gelemeyen veya evlilik yoluna çıkamayan biridir boş venüsü olan kişi. Haritada genellikle evliliklerinin neden bu kadar belirgin olamayabileceğini gösteren başka nedenler vardır ve bunlar sırayla değerlendirilir.

❤️Evliliğin geç olacağı veya olmayacağına dair bir gösterge, 7. evdeki Satürn gezegenidir.  Bu yerleşim zararlı Venüs gibi olsa da evliliği tamamen engellediğini görmedim.  Çoğu zaman, kişinin ya evlilik fikri için “büyümesi”, sorumluluk alması ya da olgunlaşması gerekir eğer 7.evde satürn varsa.

❤️Çoğu zaman bu tür Satürn yerleşimininde , genellikle 28 yaş civarında meydana gelen 1. Satürn döngüsünden sonra aranızda yaş farkı olan veya daha önce evlenmiş biriyle evlilik anlamına gelebilir.  Evlenmek isteyip 7.evde satürnü olanlar kariyerleri (Satürn=iş kariyer!) olana ve kendi yaşamlarına sahip olana kadar evliliği erteleyebilirler.

Bu tür bir yerleşim söz konusu olduğunda her zaman olgunluğu düşünün.

❤️7. ev ve yöneticisine bakarak birden fazla evlilik görülebilir. 7. Ev değişken burçsa (İkizler, Yay, Balık), bir erkek veya kadın çizelgesinde birden fazla evlilik gösterebilir.

👰🏻Kadın haritalarında Güneş,  4., 5., 6., 10., 11. veya 12. evde ise o kadın,  genç bir erkekle ve erken evlenme olasılığı daha yüksektir.

Güneş 1, 2, 3, 7, 8 veya 9'uncu evlerde ise, bu daha yaşlı biriyle daha geç bir evlilik veya evlilikler gösterebilir.

🌸Tam olarak ne zaman evleneceğim sorusunun karşılığı ise bir çok yöntemde verilebilir.

🌸Tutulma aksları yani, ay düğümleri 1. Ve 7. Ev aksına geçtiğinde açılarına göre  evlilik potansiyeli verebilir. Örneğin; 2020 yaz itibariyle ay düğümleri

ikizler - yay aksına geçecek. Ve yükselen ikizler ve yayların gündemi daha çok ilişkiler olacak.

2020 de yine bazı tutulmalarla beraber yükselen yengeçler de evlilik yoluna girebilirler.

🌸Transit Jupiter 7. İnci eve geldiğinde evlilik fırsatları verebilir.

(Ayrıca doğum haritanızda ki 8. Evde ki  iyi bir konumda ki Jüpiter zengin eşte verebilir)

🌸Ayrıca haritalarda özel arap noktaları vardır. Bu yöntemle evlilik noktaları hesaplanabilir.

Evlilik göstergesi olan bir çok etken vardır haritalarda.

Örneğin; Uranüs’ün  7. Evdeki gezegene bir 120’lik acısıyla kişi aniden evlenebilir. Ama Uranüs etkili evlilikler yine bir Uranüs etkisiyle bitmeye mahkumdur.

🥶Ama dikkat!! Uranüs’le gelen Uranüs’le gider diyebiliriz. Boşanmalar bu transitlerle başlayan evlilikler için kaçınılmazdır.

Şimdi sizler de haritalarınızı açıp, yukarıda yazdıgımız harita elemanlarını okuyarak bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Sevgilerimle

190 görüntüleme1 yorum
Yazı: Blog2_Post
bottom of page